От самото създаване на Продължаваме промяната“ казахме: Благодаря на президента , че

...
От самото създаване на Продължаваме промяната“ казахме: Благодаря на президента , че
Коментари Харесай

Даниел Лорер: Няма да бъдем президентска партия

От самото основаване на  " Продължаваме промяната “ казахме: " Благодаря на президента, че поведе митинга (б.р. през 2020 г.), само че ние в никакъв случай няма да бъдем президентска партия. Винаги ще бъдем самостоятелни и ще отстояваме това, което считаме за значимо за бъдещето на страната “. Това съобщи Даниел Лорер от " Продължаваме промяната “.

" Не приляга на висотата на президентската институция да дава прочувствени и унизителни оценки на политически партии в България. Политическите партии са израз на хората и техните хрумвания. Зад " Продължаваме промяната “ има половин милион гласоподаватели, той ги постави всички под шапката на шарлатаните “ – по този начин Лорер отговори на изявлението на президента от през вчерашния ден: " Бях първият измамен, когато се доверих на тези хора. Беше неточност, че позволих такива хора да откраднат очакванията ни за смяна. За страдание, българите получиха неистина. Ще надживеем тази шмекерия ", добави той пред bTV.

По думите на депутатът от Политическа партия духът на Конституцията е доста явен и президентството би трябвало да сплотява.

" Президентът е признакът на този, който ни прави една нация. Такива изявления ни разделят.  Това е явен знак, че разривът сред " Продължаваме промяната “ и президентството има други корени. Президентството има политически упоритости и тези политически упоритости " смяната “ ги е разочаровала. Явно това не се е понравило и в този момент следим едно извънредно разграничение и нищо чудно някъде в страната да се случват инжинеринг на спомагателни политически планове “, съобщи още Лорер.

Той добави, че всички структури на Българска социалистическа партия, ГЕРБ, Движение за права и свободи са в цялостна сигурност.

" Никой от Политическа партия не ги е взимал и няма и да ги взима. Всички структури, които се въртят към Политическа партия, са изцяло самостоятелни. Истинската причина госпожа Нинова да се тревожи е извънредно тежката електорална орис на Българска социалистическа партия в последните години, от близо милион гласове, те имат близо 200 000 “, добави Лорер.

Според него бездействието на БАБХ, откогато Политическа партия не я ръководи е много явно. Той добави, че те не се явяват на делата, които са заведени. Припомняме, че през вчерашния ден Политическа партия внесе сигнал в ДАНС " против мафията в БАБХ “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР